A szabadidőnk haszontalan eltöltése a legnagyobb pazarlás!

Sziasztok!

A mai témánk a szabadidő lesz. Azt hiszem ez az egyik legfontosabb dolog az egészség, a család és a jövedelem témája után.

A szabadidő mértéke az egyik legnehezebben megváltoztatható tényező, mert ugye azért, hogy egészségesek maradjunk különböző egészség mergőrző vitaminok állnak rendelkezésünkre, amiket megvásárolhatunk a családunk biztonságát is a bevételi forrásaink biztosítják, na jó de mi a helyzet az idővel? Időt nem vehetünk pénzen… Mondják sokan.

Szerintem pedig az idő is megvehető pénzen! Hogyan? Mindjárt kifejtem, de először kérdezni akarok valamit tőled:

Neked most belefér minden az idődbe? Jut kellő idő a családra? Van kellő időd a hobbidra, a barátokra? Vagy egyre többször mondod a telefonba, hogy ne haragudj, most nem érek rá. Most nem tudom megengedni magunknak. Miért nem?

Tudom a választ, mert mi is ugyan ebben a szituációban voltunk. Azért, mert az idődnek a legnagyobb része, statisztikailag a 70%-a arra megy el, hogy megfelelő mennyiségű bevételt tudj termelni. 

Rengeteget robotulonk, olyasmit csinálunk amit egyáltalán nem szeretünk aztán a nap végén kimerülve esünk az ágyba, és nyugtázzuk, hogy megint eltelt egy nap, mint ha ez egy megváltás lenne, de jó holnap már péntek és jön a hétvége, vasárnap meg már azon kesergünk, hogy holnap hétfő és újra kezdődik a robot. Mi lenne, ha megfordítanánk a dolgot, ha minden napunkat olyasvalamivel töltenénk amit szeretünk, ott és azokkal töltenénk a drága időnket, ahol és akivel csak akarjuk.

Befektetnéd a jelenlegi kevés szabadidődet, hogy elsajátíts egy olyan tudást, hogy értékteremtő munkát folytathass, aminek 1 hónap, 1 év 10 év múlva, vagy akár egy életen át élvezheted a folyamatos bevételét?

Igen? El is érkeztem a mondandómhoz, ha van egy olyan bevételed, ami jogdíjszerűen, passzívan érkezik akkor rengeteg időd szabadul fel, egyszerre lenne időd és pénzed és ezzel megteremtheted a SZABAD életed. 

A kérdés az, hogy hajlandó vagy-e 2-3 évig a szabad idődet, tanulásra, és a saját jövőd építésére fordítani? Vagy robotolsz még 20-30 évig és megelégszel azzal ami van?

A szabadidőnk haszontalan eltöltése a legnagyobb pazarlás, inkább fektessük be a jövőnk jobbá tételére. 

Kérj tőlem egy ingyenes és teljesen kötelezettségmentes tájékoztatást, hogy hogy teremtheted meg a szabad életed. Számíthatsz a segítségünkre!

Legyen csodás napod!

Üdvözlettel:

Pudner Brigitta és Levente

FreedomExpert

 

 

 

 

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: whatsapp

Legutóbbi bejegyzések

Te elég bátor vagy a vátozáshoz?

Szia! Rég nem írtam már blogot, de az utóbbi időben nagyon úgy éreztem, hogy ki kell írjam magamból a gondolataim, így hát tollat és papírt ragadtam modern fromában 🙂 Mindenkinek vannak nehéz napjai és nekem az utóbbi időben cseppet sem volt egyszerű így azok a dolgok, amiket igazán szeretek háttérbe kellett szoruljanak. Napról napra roszabul

Ha nagy dolgot szeretnél elérni az bizony az akadályok mögött van!

Szia! Az életben az egyik legnehezebb dolog, valami újba kezdeni, a szokásainkon változtatni, a régi megszokottat elengedni és valami teljesen új és ismeretlen dologba belevágni. Biztosan Te is ismered az érzést mikor jön veled szemben egy lehetőség először azt érzed, hogy váó megcsinálom ez az amire vártam, aztán elkezd pörögni az agyad és olyan kifogásokat

Te mersz nagyot álmodni?

Sziasztok! A mai blogban álmokról, célokról fogok nektek írni és hogy, hogy haladjunk az úton, úgy hogy aztán célba is érjünk. Neked van egy álmod? Ami esténként mikor lefekszel ott lebeg a szemed előtt, egy álom amire ha csak rágondolsz már is jobban érzed magad? Kitűztél már magadnak egy akkora célt, amiért bármire képes lennél?

A média egyetlen célja, hogy lebutítson minket!

Sziasztok! Többször írtam már arról, hogy mennyire fontos az, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat, hogy mekkora hatással vannak ránk a körülöttünk lévő emberek, de most egy pár külső hatást fogok megosztani veletek, amiről lehet, hogy azt gondoljátok, hogy biztosan nincs rád hatással illetve, hogy kordában tudod tartani. Elsőként a médiát, TV-t és a különböző