Ha nagy dolgot szeretnél elérni az bizony az akadályok mögött van!

Szia!

Az életben az egyik legnehezebb dolog, valami újba kezdeni, a szokásainkon változtatni, a régi megszokottat elengedni és valami teljesen új és ismeretlen dologba belevágni.

Biztosan Te is ismered az érzést mikor jön veled szemben egy lehetőség először azt érzed, hogy váó megcsinálom ez az amire vártam, aztán elkezd pörögni az agyad és olyan kifogásokat gyárt neked a saját vagy a mások tapasztálásából berögzült hiedelmeid miatt, hogy bele sem kezdesz és azt mondod ááá ez nem nekem való és hagyod elúszni.

Képzeld csak el az élet, folyamatosan dobja eléd a megoldásokat, már ha azon vagy hogy megold a problémáidat, mert sajnos nagyons sok ember beletörődik a sorsába és azt mondja, hogy ő neki ezt a lapot osztotta az élet.

Valóban így van? Kiosztja a lapokat?

Én hiszek abban, hogy a sorsunk csak addíg van megírva, amíg mi magunk a kezünkbe nem vesszük az irányítást. 

Csak kezdd el!

Ez a legnehezebb része és valóban bátorság kell hozzá.

Mindenkinek vannak, vagy voltak céljai: jobb élet, szép autó, békés család, kertes ház. Vedd csak elő őket nyugodtan és nézz rá az életedre, hogy miért nem valósítottad még meg a céljaidat?

Mert féltél és bele sem vágtál, vagy mert akadályok gördültek eléd folyamatosan, és útközben feladtad.

Pedig az életben sokszor abból van a legnagyobb nyereséged, amit nehéz elkezdeni és véghez vinni.

Ha nagy dolgot szeretnél elérni az bizony az akadályok mögött van.

Az akadályok pedig mind csak azért vannak, hogy levegyék a figyelmed a célodról és ha nem vagy elég kitartó sosem fogsz célba érni.

Feladod a célod, mintha a megnyugvás érzése töltene el, hogy Te megpróbáltad és nem jött össze, aztán az életed vissza áll a régi kerékvégésba minden lecsendesedik, és hálás vagy, hogy nincs több akadály, nincs több visszautasítás és éled az átlagos életed tovább. Aztán pár év múlva újból hallod magadban a hangot, hogy Te többre vagy képes, neked több jár, életet akarsz vinni az éveidbe és hatalmas dolgokat akarsz még elérni.

És kezded előröl, biztos vagy magadban, hogy most sikerülni fog, most jobban fog menni és nem lesznek akadályok, érzed azt a bizsergető érzést magadban, hogy MOST megcsinálom.

Meg van? Tudom miről beszélek, mert ezt már Én is párszor eljátszottam.

Belevágsz és az akadályok ugyanúgy jönnek, de te rendületlenül töröd át a falakat és azt veszed észre, hogy megvalósítottad egy kisebb célod, aztán a következőt, jön a sikerélmény és tudod, hogy most senki sem tud megállítani még Te sem saját magad és addíg mész amíg el nem értél oda ahova vágysz és meg súgom mikor célba értél nem fogsz tudni leállni és újabb célokat  tűzöl ki, amíg azt nem veszed észre, hogy megvalósítottad önmagad és a vágyott életed éled.

Ezek az akadályok, amik útközben velünk szembe jönnek igazából mi kreálmányaink és senki nem tudja ezeket a falakat ledönteni csak TE magad. Csak TE vagy rá képes.

Csak kezdd el és mindig tegyél egy következő lépést a célod irányába.

Az életed forgatóköny írója TE magad vagy és rendező is Te magad vagy.

Szabad életed csak akkor lehet, ha kezedbe veszed az irányitást és ledöntöd a falakat önmagadban, amik meggátolják, hogy elérd azt amire IGAZÁN vágysz! 

Eredményes hetet nektek!

Üdvözlettel:

Pudner Brigitta

FreedomExpert

 

 

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: whatsapp

Legutóbbi bejegyzések

Te elég bátor vagy a vátozáshoz?

Szia! Rég nem írtam már blogot, de az utóbbi időben nagyon úgy éreztem, hogy ki kell írjam magamból a gondolataim, így hát tollat és papírt ragadtam modern fromában 🙂 Mindenkinek vannak nehéz napjai és nekem az utóbbi időben cseppet sem volt egyszerű így azok a dolgok, amiket igazán szeretek háttérbe kellett szoruljanak. Napról napra roszabul

Te mersz nagyot álmodni?

Sziasztok! A mai blogban álmokról, célokról fogok nektek írni és hogy, hogy haladjunk az úton, úgy hogy aztán célba is érjünk. Neked van egy álmod? Ami esténként mikor lefekszel ott lebeg a szemed előtt, egy álom amire ha csak rágondolsz már is jobban érzed magad? Kitűztél már magadnak egy akkora célt, amiért bármire képes lennél?

A média egyetlen célja, hogy lebutítson minket!

Sziasztok! Többször írtam már arról, hogy mennyire fontos az, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat, hogy mekkora hatással vannak ránk a körülöttünk lévő emberek, de most egy pár külső hatást fogok megosztani veletek, amiről lehet, hogy azt gondoljátok, hogy biztosan nincs rád hatással illetve, hogy kordában tudod tartani. Elsőként a médiát, TV-t és a különböző

Miért fontos, hogy megszervezzük a mindennapjainkat?

Sziasztok! A mai blogban megint egy hasznos kihagyhatatlan témát fogunk feszegetni. Ez pedig a szervezés. Van egy idézet ami így hangzik: “Embert tervez Isten végez”. Vajon ez tényleg igaz? Nézzük: Persze bizonyos értelemben igaz lehet, mert nem mindig alakul úgy a napunk ahogy megtervezzük, de akkor miért tervezzünk? Lehet, hogy neked is volt már olyan,