Önfegyelem és kitartás nélkül nincs eredmény!

Jó reggelt! 🙂

Van egy téma, ami nap mint nap szembe jön velünk és meghatározza azt, hogy elérjük-e a céljainkat vagy sem.

Ez az : ÖNFEGYELEM

Mikor először gondolkodtam el ezen a témán nagy felismerés volt számomra, hogy önfegyelem nélkül semmi nem fog működni.

Önfegyelemre van szükség az élet minden területen: a munkában, a sportban, a pénzügyekben, az élet minden részét ez működteti jól.

Már attól a ponttól komoly fegyelemre van szükség, mikor eldöntjük, hogy megváltoztatjuk az életünk és feladjuk régi szokásainak.

Ahogy elhagyjuk a biztonságos partot a szél csendes kikötőt és kihajózunk a tengerre hatalmas hullámok fognak jönni, és ilyenkor egyszerűbb gyorsan vissza hajózni a partra, mint sem kitartással és önfegyelemmel a tengeren maradni és új tájakat és új lehetőségeket felfedezni ami hozzájárul ahhoz, hogy életed egy sokkal jobb irányba változzon.

Csábítóbb este inkább otthon maradni és kanapén heverészni mint sem, felvenni a sport cipőt és elmenni futni.

Csábítóbb az egész lakást kitakarítani mint sem szembenézni a megoldásra váró feladatainkkal.

Csábítóbb megvenni azt a csodás ruhadarabot, mint sem beismerni azt, hogy igazából nincs is rá szükség, mert van 100 másik.

Önfegyelem és kitartás nélkül nincs eredmény. Az önfegyelem fejlesztése jelenti az utat afelé, hogy bármi elérhetővé váljon számodra.

“A célok és a megvalósítás között a híd az önfegyelem” /Jim Rohn/

Te mit gondolsz erről?

Legyen csodás napotok!

Üdvözlettel:

Pudner Brigitta

FreedomExpert

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: whatsapp

Legutóbbi bejegyzések

Te elég bátor vagy a vátozáshoz?

Szia! Rég nem írtam már blogot, de az utóbbi időben nagyon úgy éreztem, hogy ki kell írjam magamból a gondolataim, így hát tollat és papírt ragadtam modern fromában 🙂 Mindenkinek vannak nehéz napjai és nekem az utóbbi időben cseppet sem volt egyszerű így azok a dolgok, amiket igazán szeretek háttérbe kellett szoruljanak. Napról napra roszabul

Ha nagy dolgot szeretnél elérni az bizony az akadályok mögött van!

Szia! Az életben az egyik legnehezebb dolog, valami újba kezdeni, a szokásainkon változtatni, a régi megszokottat elengedni és valami teljesen új és ismeretlen dologba belevágni. Biztosan Te is ismered az érzést mikor jön veled szemben egy lehetőség először azt érzed, hogy váó megcsinálom ez az amire vártam, aztán elkezd pörögni az agyad és olyan kifogásokat

Te mersz nagyot álmodni?

Sziasztok! A mai blogban álmokról, célokról fogok nektek írni és hogy, hogy haladjunk az úton, úgy hogy aztán célba is érjünk. Neked van egy álmod? Ami esténként mikor lefekszel ott lebeg a szemed előtt, egy álom amire ha csak rágondolsz már is jobban érzed magad? Kitűztél már magadnak egy akkora célt, amiért bármire képes lennél?

A média egyetlen célja, hogy lebutítson minket!

Sziasztok! Többször írtam már arról, hogy mennyire fontos az, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat, hogy mekkora hatással vannak ránk a körülöttünk lévő emberek, de most egy pár külső hatást fogok megosztani veletek, amiről lehet, hogy azt gondoljátok, hogy biztosan nincs rád hatással illetve, hogy kordában tudod tartani. Elsőként a médiát, TV-t és a különböző