Rólam

"Amikor az ember tudja mit akar, akkor mindenre képes! Álmodd meg, tegyél érte, váltsd valóra!"

Kedves érdeklődő!

Üdvözöllek az oldalamon.
Pudner Levente vagyok, Svájcban élek feleségemmel és két gyönyörű gyermekemmel.

Olyan embereknek vagyok a segítségére, akik eldöntötték, hogy szabad életet akarnak élni, és ehhez keresnek egy lehetőséget, ami folyamatosan, hosszú távon működőképes.

Kíváncsi lennék rá, hogy neked mi okoz nagyobb problémát a pénz, vagy a szabad idő hiánya?

Alkalmazottként sajnos sokan érzik úgy, hogy se idejük se pénzük – megfeszített tempóban dolgoznak, hogy fenntartsák életszínvonalukat és ez mellett alig jut idő azokra a dolgokra, amik igazán fontosak az életben- gondolok itt a családra, barátokra, hobbira. Pontosan így voltam ezzel én is. Idő hiányában, csak az online tanulható és végezhető munka volt az egyetlen megoldás, hogy felhagyhassak középszerű életemmel.

A Fireflies adta lehetőséggel folyamatosan aktív és passzív jövedelmet termelhetek magamnak és a családomnak, ezáltal megteremtve a szabad életet, amelyben nincsenek anyagi és idő korlátok többé.

Akár vállalkozó, akár alkalmazott vagy, abban biztosan egyet értünk, hogy az élet jobb lenne plussz jövedelemmel.

A kérdésem már csak az, hogy te el akarod érni a vágyaidat, vagy el akarod veszíteni őket?

A céljaid elérésében segítségedre lesz egy tökéletesen kidolgozott, könnyen használható és bevált rendszer, ami által rövid időn belül sikereket tudsz elérni.

Ha nyitott vagy a tanulásra, a változásra és ez mellett utazni is szeretnél fantasztikus árakon, akkor számíthatsz rám, mert én mindenben segítek Neked, hogy Te is mihamarabb elérd a vágyaidat.

Gyere és tarts velem, már csak karnyújtásnyira van a szabadság!

Mert Travelutionerként számunkra az utazás nem luxus, hanem egy életforma és egyben pénzkereset, nem pedig kiadás.