Te akarsz javítani a helyzeteden vagy sem?

Sziasztok!

A mai blogban egy kis eszmecserét folytatnék veled, nagyon kíváncsi lennék a véleményedre is.

Ha jól tudom a jelenlgi nyugdíj korhatár 65 év, a várható élettartam 75 év, azaz 50 évig kell dolgozzunk, a jól megérdemelt 10 év szabadságunkért.

Érdekes ráeszmélés ez…
Életed nagy részét ledolgozod, hogy aztán legyen 10 felhőtlen éved mielőtt el hagyod az élők sorait, rengetegen élik ezt a sorsot.
Mit szólnál ahhoz ha valaki oda állna eléd és megkérdezne:

Hajlandó vagy 2-3 évig, akár az aktuális munkád mellett keményen dolgozni hogy aztán életed további részében garantáltan SZABADON, idő- és anyagi korlátok nélkül élj?

Őszintén!

Te mit válaszolnál? Azt hogy nem?

Nem akarod azt a kevés kis szabadidődet is munkával tölteni?
Akkor lehet hogy nem értetted a lényeget. Inkább robotolsz 65 éves korodig úgy hogy végeredményben semmit nem hagysz a saját jövőbeli generációdra, vagy elkezdesz már most aktív, értékteremtő munkássággal 2-3 éven keresztül a saját jövődért dolgozni és a saját céljaidat megvalósítani.

Mikor ilyen sors döntő kérdés előtt állunk általában elbizonytalanodunk és olyan kérdések fogalmazódnak meg bennünk, hogy:
▪️Ez valóban lehetséges?
▪️Vajon én is képes vagyok rá?
▪️Megtudom csinálni?
▪️Mi lesz ha…. és még sorolhatnám tovább, hogy mennyi kifogás merül fel ilyenkor.

Lehet, hogy túl nyomulósnak gondolod ezt a pár sort, pedig egyáltalán nem ez volt a célom vele, sőt ellenkezőleg azt akartam elérni, hogy e gondoltak olvasása után minél több ember eszméljen rá arra, hogy igen is lehet jobb életünk, lehet olyan életünk amire valóban vágyunk.

A te döntésed, hogy akarsz-e javítani a helyzeteden vagy sem?

Lehetséges! Neked is!

Én adom a hogyant, Te adod a miérted és a kitartásod.

Nyugodtan keress a részletekért.

Legyen csodás napod!

Üdvözlettel:

Pudner Brigitta és Levente

FreedomExpert

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: whatsapp

Legutóbbi bejegyzések

Te elég bátor vagy a vátozáshoz?

Szia! Rég nem írtam már blogot, de az utóbbi időben nagyon úgy éreztem, hogy ki kell írjam magamból a gondolataim, így hát tollat és papírt ragadtam modern fromában 🙂 Mindenkinek vannak nehéz napjai és nekem az utóbbi időben cseppet sem volt egyszerű így azok a dolgok, amiket igazán szeretek háttérbe kellett szoruljanak. Napról napra roszabul

Ha nagy dolgot szeretnél elérni az bizony az akadályok mögött van!

Szia! Az életben az egyik legnehezebb dolog, valami újba kezdeni, a szokásainkon változtatni, a régi megszokottat elengedni és valami teljesen új és ismeretlen dologba belevágni. Biztosan Te is ismered az érzést mikor jön veled szemben egy lehetőség először azt érzed, hogy váó megcsinálom ez az amire vártam, aztán elkezd pörögni az agyad és olyan kifogásokat

Te mersz nagyot álmodni?

Sziasztok! A mai blogban álmokról, célokról fogok nektek írni és hogy, hogy haladjunk az úton, úgy hogy aztán célba is érjünk. Neked van egy álmod? Ami esténként mikor lefekszel ott lebeg a szemed előtt, egy álom amire ha csak rágondolsz már is jobban érzed magad? Kitűztél már magadnak egy akkora célt, amiért bármire képes lennél?

A média egyetlen célja, hogy lebutítson minket!

Sziasztok! Többször írtam már arról, hogy mennyire fontos az, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat, hogy mekkora hatással vannak ránk a körülöttünk lévő emberek, de most egy pár külső hatást fogok megosztani veletek, amiről lehet, hogy azt gondoljátok, hogy biztosan nincs rád hatással illetve, hogy kordában tudod tartani. Elsőként a médiát, TV-t és a különböző