Te elég bátor vagy a vátozáshoz?

Szia!

Rég nem írtam már blogot, de az utóbbi időben nagyon úgy éreztem, hogy ki kell írjam magamból a gondolataim, így hát tollat és papírt ragadtam modern fromában 🙂

Mindenkinek vannak nehéz napjai és nekem az utóbbi időben cseppet sem volt egyszerű így azok a dolgok, amiket igazán szeretek háttérbe kellett szoruljanak. Napról napra roszabul éreztem magam és egy belső hang állandóan azt súgta szánj időt magadra, szánj időt arra hogy újból az legyél aki vagy, ennek követekeztében született ez a blog, őszintén Tőlem Nektek.

Egyre jobban nem értem azokat az embereket akik egy életen át végzik azt a munkát amit utálnak. Hogy tuddod eltölteni a napod legnagyobb részét egy olyan helyen amit utálsz és legyzsívesebben bombát dobnál be had égjen az egész kóceráj.

Tudom nem egyszerű hiszen valahonnan pénzt kell teremteni, otthon a család, az éhes kicsi szájak és nekik aztán tényleg nehéz nemet mondani.

De mi van veled?

Tudom ez most önzően hangzik, de Te gondoltál arra, hogy mi lesz veled, hogy mi a következménye annak, ha egy életen át azt csinálod amit utálsz?

Folyamatosan fogy az életkedved ledolgozod a 40 éved aztán, ahogy leteszed a munkát jönnek a kissebb nagyobb betegségek. Mit gondolsz miért? Azért mert fél életedben azt csináltad amit nem szeretsz és ennek előbb utóbb bizony következménye van. A “boldog nyugdíjas évek” örökre csak álom marad, ha nem törsz ki és nem találod meg önmagad.

Ha úgy érzed, hogy több van benned, ha úgy érzed hogy elég akkor itt az ideje a megújulásnak.

Kérdés hogy elég bátor vagy-e hogy valami maradandót alkoss? 

Mi eldöntöttük, hogy változtatunk, mert ÉLNI szeretnénk, még pedig egy boldog életet, amiben nincs helye nélkülözésnek.

Ahhoz, hogy megtaláld az utad először is magadat kell megtaláld, hogy leszámolhass a félelmeiddel és a kifogásaiddal és ha megynyitottad életed új fejezetét megfogod találni azt a lehetőséget, aminek segítségével örökre ledobhatod a láncaid.

 “Mert aki kér, az kap, aki keres, az talál, s aki zörget, annak ajtót nyitnak.”

Bizalommal fordulhatsz hozzánk, ha kitörési lehetőséget keresel. Ha egy olyan stabil pontot keresel az életedben, amivel passzív jövedelmet teremthetsz egy olyan iparágban, akit mindenki szeret.

Kiváló oktató rendszerünknek köszönhetően fejlesztheted a személyiséged és egy olyan térképet kapsz a kezedbe, amit ha követsz biztosan eléred a céljaid bármilyen jellegűek legyen is azok.

Sosem késő újra kezdeni, hamarosan találkozunk! 🙂

Legyen csodás napotok!

Üdvözlettel:

Pudner Brigitta és Levente

0041762736011

info@freedomexpert.hu

 

 

 

 

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: whatsapp

Legutóbbi bejegyzések

Ha nagy dolgot szeretnél elérni az bizony az akadályok mögött van!

Szia! Az életben az egyik legnehezebb dolog, valami újba kezdeni, a szokásainkon változtatni, a régi megszokottat elengedni és valami teljesen új és ismeretlen dologba belevágni. Biztosan Te is ismered az érzést mikor jön veled szemben egy lehetőség először azt érzed, hogy váó megcsinálom ez az amire vártam, aztán elkezd pörögni az agyad és olyan kifogásokat

Te mersz nagyot álmodni?

Sziasztok! A mai blogban álmokról, célokról fogok nektek írni és hogy, hogy haladjunk az úton, úgy hogy aztán célba is érjünk. Neked van egy álmod? Ami esténként mikor lefekszel ott lebeg a szemed előtt, egy álom amire ha csak rágondolsz már is jobban érzed magad? Kitűztél már magadnak egy akkora célt, amiért bármire képes lennél?

A média egyetlen célja, hogy lebutítson minket!

Sziasztok! Többször írtam már arról, hogy mennyire fontos az, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat, hogy mekkora hatással vannak ránk a körülöttünk lévő emberek, de most egy pár külső hatást fogok megosztani veletek, amiről lehet, hogy azt gondoljátok, hogy biztosan nincs rád hatással illetve, hogy kordában tudod tartani. Elsőként a médiát, TV-t és a különböző

Miért fontos, hogy megszervezzük a mindennapjainkat?

Sziasztok! A mai blogban megint egy hasznos kihagyhatatlan témát fogunk feszegetni. Ez pedig a szervezés. Van egy idézet ami így hangzik: “Embert tervez Isten végez”. Vajon ez tényleg igaz? Nézzük: Persze bizonyos értelemben igaz lehet, mert nem mindig alakul úgy a napunk ahogy megtervezzük, de akkor miért tervezzünk? Lehet, hogy neked is volt már olyan,