Üzlet

Akarsz a 21. század sikerágazatából profitálni?

Létezik egy gazdasági ágazat, ahol a dinamikus fejlődés a mindennapok része. Egy ágazat, amely évről évre több embernek biztosít életre szóló élményeket, mint ahányan az amerikai kontinensen együttesen élnek. Egy szektor, amely minden 11. munkavállaló munkahelyéül szolgál. Egy lehetőség, amelyből most Te is kiveheted a részed! Keress pénzt a turizmus rendületlenül növekvő piacán: szerezd meg anyagi biztonságodat és az utazás élményét egycsapásra!

A turizmusban Te is megtalálhatod anyagi biztonságod!

A Fireflies.com weboldalon minden eszközt biztosítunk Neked a sikerhez. Mivel az utazásfoglalások jelentős része ma már online történik, a megfelelő internetes felület a sikered abszolút titka. A Fireflies foglalórendszerével egy korszerű és komplex rendszert kapsz a kezedbe álmaid valóra váltásához.

Hogyan kereshetsz pénzt Te is a Fireflies szolgáltatásaival?

Regisztrálj és válj Te is disztribútorrá – mindössze ennyi szükséges karriered elindításához. Fireflies disztribútorként részesülsz csoportod forgalmából – több lépcsőben is. Ajánld a Fireflies-t és élj a közösség építő erejével, hogy az élmény és a lehetőség is a Tied legyen!

Arra vágysz, hogy ne kelljen többé a kiadásaid miatt aggódnod? Anyagi biztonságot szeretnél családodnak? Éjjel-nappal dolgozol, de úgy érzed, mégsem jutsz egyről a kettőre? Segítünk, hogy biztos anyagi hátteret teremthess!

További érvek a Fireflies Üzleti lehetősége mellett

Kiszámítható

A Fireflies kompenzációs rendszerével Te is előre láthatod jövedelmed alakulását. Ez a jelenleg létező egyik legmodernebb rendszer, amellyel Te több lépcsőben is részesedhetsz a turizmus folyamatosan fejlődő piacának bevételéből. Tervezz bátran, mi segítünk.

fejlődés

A Fireflies-nál segítséget kapunk ahhoz, hogy folyamatosan bővítsük ismereteinket. Első kézből értesülünk az üzleti tippekről, képzéseken veszünk részt és üzleti megbeszéléseket kezdeményezhezünk azokkal, akik már hatalmas sikereket értek el. Ez mind előtted is nyitva áll! Hozd ki a legtöbbet belőle!

elismerés

Ugye, milyen jó érzés, ha mások is elismerik a munkánkat? A Fireflies-nál senki teljesítményét nem hagyjuk szó nélkül. Karriered legfontosabb sikereinél együtt fogunk ünnepelni Veled és a megkeresett jutalékon felül a Fireflies rendezvényeken nyilvánosan is díjazzuk eredményeid.

támogatás

A Te sikered a Mi sikerünk is egyben. Nekünk pedig elsődleges célunk ezeket a sikereket elősegíteni. Támogatásunkra mindig számíthatsz, bármilyen problémával kerülj is szembe. Indítsd el Üzletedet még ma, építs álomkarriert és biztosíts családodnak hosszú távú anyagi stabilitást!

Csomagjaink

Ha szeretnél Te is a turisztika iparágából profitálni, válassz egyet az alábbi utazási csomagjaink közül, és vedd fel velem a kapcsolatot.

Minden csomag ára felhasználható szállás és ellátás foglalására, azaz a befizetett összeg leutazható.

Basic "Alap"

Utazási csomag
500
 • 1 év hozzáférés
 • 1 db Diamond Voucher
 • 10 db Best Price opció
 • 500 Karrier pont​

Smart "OKOS"

Utazási csomag
1500
 • 5 év hozzáférés
 • 3 db Diamond Voucher​
 • 30 db Best Price opció​
 • 2000 Karrier pont

Life "PROFI"

Utazási csomag
3500
 • 15 év hozzáférés​
 • 7 db Diamond Voucher​
 • 70 db Best Price opció
 • 5000 Karrier pont
Népszerű

Több, mint

0

Regisztrált tag

Több, mint

0

Kifizetett jutalék

Több, mint

0

Utazott beszerzési áron

Több, mint

0 Drb

Lefoglalt éjszaka

A FOGLALÁSI LEHETŐSÉGEK MELLÉ CÉGÜNK A TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉS GARANCIÁKAT NYÚJTJA:

Utasbiztosítás

0-24 ügyfélszolgálat

Árgarancia

Felelősségbiztosítás

10 000 000 chf

Utasbiztosítás

0-24 ügyfélszolgálat

Árgarancia

Felelősségbiztosítás

10 000 000 chf

Érdekesnek találod, amivel foglalkozom? Esetleg döntened is sikerült?

Kérdéseid merültek fel az üzlettel kapcsolatban, tájékozódnál?

Regisztrálj ingyenesen,
Mindenben segítek!